Szerviz tevékenység

Ha Önnek már nem garanciális a berendezése és/vagy nehézkes, költséges a tartalékalkatrészek beszerzése, akkor segítünk a karbantartási költségek csökkentésében.
Ebben partnerünk a cseh ServisControl, akivel az ipari elektronikai javításokban és a speciális tartalékalkatrészek beszerzésében kizárólagos magyarországi képviseletként együttműködünk.

Szerviz árak

A javítási ár függ a gyártmánytól és a szervizközponttól, de általánosságban kétféle árképzés a jellemző:

  • Árlista alapján, még a hibás darab hozzánk történő szállítása előtt, ez esetben a később részletezett kétféle javítási mód közül lehet választani
  • A kiszállítás után a szervizközpontban egy ingyenes állapotfelmérést követően kaphatunk árat, ez esetben, ha az ügyfél mégsem kéri a javítást, akkor a visszaszállítás ingyenes, csak a kiszállítás költségét kell kiegyenlíteni.

Javítási módok

  • Standard javítás

    Az Önök által leszállított eszközt mi továbbítjuk a szervizpartnerünkhöz, akik azt javítás után teljes funkcionális tesztnek vetik alá, így a 12 hónap garancia az eszköz egészére vonatkozik. A szokásos átfutási idő 6-10 hét, a szükséges javítóalkatrész rendelkezésre állásának függvényében.

  • Cserés javítás I – Felújított/Új eszköz

    Amennyiben a szervizközpont raktárában található a javítandó eszközzel megegyező új vagy felújított darab, azt leszállítjuk Önöknek még a hibás darab beérkezése előtt, 10-15 nap alatt. Ennek a javítási módnak a költsége kb. 15-25 %-al magasabb, mint a Standard javítás, a hibás darabot 15 napon belül kell eljuttatni hozzánk.

  • Cserés javítás II – Új eszköz
  • Ezt a javítást akkor tudjuk felajánlani, ha az eszköz javíthatatlan vagy annyira sérült, hogy nem gazdaságos a javítása. Ebben az esetben egy új eszközt ajánlunk fel, általában a listaár 60-70%-áért. Szállítási határidő 2-4 hét a raktárkészlet függvényében, a hibás darabot ez esetben is 15 napon belül kell eljuttatni hozzánk.

A javításra ajánlatot kérhet az alábbi űrlapon vagy a Letöltések menüben található dokumentum kitöltésével, igyekszünk rugalmasan megoldani minden kérdést, hogy az Önök termelése mihamarabb biztonságosan folytatódjon.

Megoldás nem javítható eszközök esetén is

Gyakran már nem gazdaságos a régi eszközök javítása, ebben az esetben megoldásokat tudunk javasolni a nem javítható eszközök kiváltására, helyettesítésére jelenleg is elérhető eszközök beépítésével, a meglévő vezérléshez történő illesztéssel, vagy a teljes rendszer áttervezésével.

HÍVJON, küldjön elektronikus levelet, segítünk költségeinek csökkentésében!


Javítás, pótalkatrészbeszerzés 12 hónap garanciával

Cseh partnerünkkel és a világ főbb szervizközpontjainak bevonásával vállaljuk a következő gyártmányok javítását, pótalkatrészek beszerzését 12 hónap garanciával. Ha a hibás eszköz gyártóját nem találja az alábbi listában, akkor is kérjen ajánlatot, mert nagy eséllyel tudunk megoldást találni.